Vele vakantiehuizen zijn gelegen op een toplocatie, namelijk aan het water! Want zeg nou zelf, een vakantie aan het water, daar houdt bijna iedere vakantieganger wel van, toch? Beleef een unieke vakantie voor de beste prijs. De comfortabele vakantiehuizen aan het water in Friesland bieden u net dat extra stukje om volop te kunnen genieten van uw vakantie. Huur bijvoorbeeld een zeilboot, sloep of motorboot om een mooie vaartocht te maken over de Friese Meren. Wist u dat de streek van de Friese Meren, het grootste aaneengesloten merengebied is van West-Europa? Dit gebied is zeer geschikt voor échte watersportliefhebbers. Vaar door de provincie Friesland en leg aan bij één van de vele gezellige dorpjes en steden, zoals Sneek, Akkrum, Franeker of Leeuwarden, om te genieten op een terrasje. Of houdt u meer van fietsen? Dan is fietsen en overnachten in een vakantiehuis in Friesland wellicht een top idee om de vakantie door te brengen! Friesland staat bekend om de mooie natuur, maar ook de vele prachtige fietsroutes. Door mooie landschappen, zoals water, bos, weide en heide zijn heerlijk om door heen te fietsen.

Cultuur snuiven tijdens uw vakantie in Friesland

De provincie Friesland is een zeer culturele provincie met vele musea en festivals, zoals het locatietheater en landschapskunsten festival Oerol op Terschelling of het muziekfestival Welcome to the Village.
De stad Leeuwarden is zelfs uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa in 2018. Leeuwarden is dit mede geworden door haar vele culturele activiteiten, zoals bijvoorbeeld het straatfestival en de UITmarkt. Leeuwarden kent ook vele mooie musea. Ontdek alles over Friesland en haar inwoners in het vernieuwde Fries Museum. In het Keramiek museum Princessenhof vindt u de grootste verzameling Chinees porselein van Nederland. Bent u met het hele gezin op vakantie dan is een bezoek aan het natuurmuseum Fryslân zeker een aanrader. Dit natuurmuseum focust zich op kinderen en zelf doen en ontdekken staat centraal. Daarnaast kun u in Leeuwarden ook uitgebreid winkelen en/of dineren in één van de vele eetgelegenheden.

Vakantieparken met faciliteiten voor kinderen en volwassenen

Vakantieparken bieden vaak extra faciliteiten zodat u zich zeker niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie. Vooral kinderen vinden het leuk om tijdens de vakantie lekker actief bezig te zijn en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten waar ze de rest van de vakantie mee op kunnen schieten. De vakantieparken in Friesland bieden u naast een mooie accommodatie om in te slapen en te ontspannen natuurlijke volop vermaak. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een (overdekt)zwembad, speeltuin, kinderboerderij, voetbalveld en tennisbaan, springkussen, zwemvijver met zandstrand of snackbar. Trouwens.. bij een aantal vakantiepark zijn huisdieren toegestaan! Bekijk op heerlijkehuisjes.nl naar alle beschikbare vakantiehuizen in Friesland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here