Fietsvakanties in Europa zijn razend populair op dit moment. Veel fietsliefhebbers kiezen voor een actieve en gezonde fietsvakantie. Een fietsvakantie is niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam. Zo kom je op nieuwe plaatsen en bezoek je prachtige bezienswaardigheden. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor fietsvakantie in plaats van een vakantie in hotel? We zochten het uit!

Actief bezig zijn is gezond

Voor veel fietsvakantie liefhebbers is het gezond en actief bezig zijn de voornaamste reden voor een fietsvakantie in Europa. Het stilzetten bij een hotel heeft plaats gemaakt voor fietsen en wandelen. Zo worden fietstochten en wandeltochten gecombineerd met lokale bezienswaardigheden. 

Veel zien in een korte tijd

Ten tweede geeft een fietsvakantie enorm veel beweegmogelijkheden. Ideaal om in een korte tijd een omgeving te ontdekken. Zo ontvang je bij een fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen gratis routebeschrijvingen en zelfs bagagevervoer. Zo weet je zeker dat je geen zorgen hebt om randzaken, maar dat je volop kan genieten van je fietsvakantie. 

Van Frankrijk tot Curaçao

Ten derde is een fietsvakantie op diverse bestemmingen mogelijk. Niet alleen in Europa, maar ook bijvoorbeeld op de Nederlandse Antillen of zelfs de Verenigde Staten. De populairste landen voor een fietsvakantie in Europa zijn: Duitsland, België, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. De landen hebben prachtige gebieden zoals indrukwekkende kusten en bergen. Fiets bijvoorbeeld langs de Italiaanse kust en geniet van de prachtige uitzichten. 

Tips bij het boeken van een fietsvakantie in Europa

Ben je van plan om een fietsvakantie in Europa te boeken? Dan hebben we nog praktische tips tijdens het boeken. Kies voor een grote bekende organisatie. Dit is niet alleen betrouwbaar, maar ook de overnachtingen en routebeschrijvingen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast is de klantenservice altijd beschikbaar en zeer hulpvol. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Eigen-Wijze Reizen, een van de allergrootste aanbieders in fietsvakanties in Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here