Ben je op zoek naar een unieke vakantie? Dan zijn er een groot aantal plekken waar je wellicht nog niet aan gedacht hebt. Er zijn veel bestemmingen waar nog niet veel toerisme komt, of welke voor jou nog onbekend zijn. Toch kunnen ook deze bestemmingen jou een onvergetelijke vakantie bieden. Een aantal bestemmingen steken hier met kop en schouder bovenuit. Deze tips zorgen ervoor dat jij jouw volgende vakantie met het gezin snel kunt boeken. 

De Griekse eilanden voor veel geschiedenis 

Een van de eerste bestemmingen waar je een onvergetelijke tijd kunt beleven is in Griekenland. De Griekse eilanden hebben namelijk stuk voor stuk weer iets anders te bieden. Ga bijvoorbeeld naar Santorini voor de witte stranden en mooie wateren, of naar Zykanthos voor de historische plaatsen. Ook kun je meerdere eilanden bezoeken tijdens jouw vakantie, zodat je een goede mix krijgt en meer over de Griekse geschiedenis te leren krijgt. Deze geschiedenis heeft namelijk een hoop verborgen gebeurtenissen en bijbehorende gebouwen te bieden. 

Amalfi met veel onontdekte bezienswaardigheden 

Italië is ook een land waar je veel unieke bestemmingen kunt vinden. Een van de plaatsen die nog niet echt ontdekt is, is Amalfi. Deze kustplaats in het zuidwesten van het land kan ervoor zorgen dat jij steeds weer iets anders kan ontdekken. Loop bijvoorbeeld over de boulevard met de vele restaurantjes en barretjes, ga naar de winkels voor jouw souvenirs en ontdek de weelderige natuur in de omgeving. Zeilen langs de Amalfi kust zal jou daarbij ook naar plekken brengen waar je weinig andere mensen tegen zult komen.

Een actieve vakantie in Sardinië 

Liever naar een plek waar je veel actieve activiteiten terug kunt vinden? Dan kun je ook naar Sardinië. Het eiland heeft veel watersportactiviteiten, je kunt er snorkelen of een boottocht maken om dolfijnen te spotten. Het onderwaterleven brengt jou een geheel unieke ervaring en jij kunt hier onderdeel van worden. Aan het einde van de dag kun je ook hier genieten van de verschillende restaurants en uitgaansgelegenheden. Sardinië heeft daarnaast ook voldoende culturele activiteiten als je een meer ontspannen dag wilt hebben. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here