Geniet van de prachtige natuur en steden die Nederland, Duitsland en Tsjechië je als toerist te bieden hebben tijdens een fietstocht naar Praag. Eenmaal in Praag aangekomen vind je talloze fraaie bezienswaardigheden om je vakantiedagen mee te vullen! Daarbij biedt ook de omgeving van de Tsjechische hoofdstad je alle gelegenheid om te fietsen. 

Combineer verschillende fietsroutes 

Tijdens een fietsvakantie naar Praag kunnen verschillende fietsroutes door Europa met elkaar gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld de Limes fietsroute en de route die tussen Regensburg en Plzen loopt. De combinatie van beide routes maakt dat je voornamelijk het zuidelijke deel van Duitsland bekijkt onderweg. Er lopen ook routes door het noordelijke deel van dit land. Combineer hierbij bijvoorbeeld de Euro Route R1 en de Elbe route. Deze routes brengen je uiteindelijk naar Dresden, waar vandaan je een route naar Praag op kunt pakken. 

Overnachten in Praag 

Zorg vooraf voor een accommodatie om te kunnen overnachten. Zo hoef je hier onderweg niet meer naar te zoeken. In Praag zelf vind je talloze hotels om bij te komen van je fietsvakantie. Daarbij zou je in de omgeving van de Tsjechische hoofdstad naar een camping kunnen zoeken, mocht je kampeerspullen meenemen op de fiets. Kijk eens op Stedentripnaarpraag.nl, wanneer je meer informatie wenst over het overnachten in deze stad. 

Bezienswaardigheden in Praag

Zoals eerder in dit artikel beschreven werd, heeft Praag haar bezoekers ontzettend veel te bieden. Tijdens een stedentrip naar Praag zou je onder meer de Karelsbrug en de Praagse Burcht kunnen bezoeken. Ook de Sint-Vitus Kathedraal en het Nationaal Museum zijn het bezoeken meer dan waard. In het centrum vind je daarbij talloze gezellige winkelstraatjes, waar het heerlijk vertoeven is door het jaar heen. Niet voor niets heeft Praag in de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen onder toeristen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here