De vakantie, daar kijken we elk jaar ongelooflijk hard naar uit. Wat dacht je van een heerlijke, welverdiende maar toch duurzame vakantie in eigen land? Lees verder en ontdek er alles over!

Wandergreen: op vakantie in eigen land

Wanneer je graag eens een unieke vakantie beleeft in eigen land, dan moet je deze vakantie zeker boeken bij Wandergreen.nl. Wandergreen heeft niet alleen een passie voor reizen, maar combineert dit ook nog eens met hun liefde en passie voor de planeet. Daarom kan je bij hen duurzame vakanties boeken in eigen land. Op die manier ben je niet lang onderweg en ben je snel op je vakantiebestemming. Het is een heel fijne manier om de mooiste plekjes in eigen land te ontdekken!

Duurzaam op vakantie

Duurzaam op vakantie gaan, wat wordt daar nou juist mee bedoeld? Duurzaam reizen wil zeggen dat je op reis gaat, maar met meer aandacht voor de natuur, het milieu, voor mens en dier. Je komt bij het boeken van een vakantie met Wandergreen sowieso in een natuurbestemming terecht en dit in eigen land. Zo verklein je je ecologische voetafdruk door niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Door duurzaam op vakantie te gaan kom je meer tot rust en heb je meer aandacht voor jezelf en voor het gezin.

Duurzaam verblijven in hotels en tiny houses

Duurzaam op reis gaan betekent natuurlijk ook duurzaam verblijven. Er zijn tal van duurzame hotels op verschillende locaties waar je kan verblijven. Wandergreen biedt ook leuke tiny houses aan met het nodige basic comfort en verder niet al te veel luxe. Dit zijn leuke natuurhuisjes die zich op de mooiste plekken binnen Nederland bevinden. Je kan ook kiezen voor glamping, heerlijk overnachten in de natuur met toch dat tikkeltje meer comfort dan bij gewoon kamperen. Wat voor verblijf je ook boekt, het wordt sowieso onvergetelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here