Ben je een echte reiziger en doe je elk jaar wel een paar bestemmingen aan? Dan kan de inspiratie voor een nieuwe reis soms even zoek zijn. Hoewel de wereld barst van mooie plekken, de meeste mensen willen wel iets meer dan gewoon aan het strand of aan het zwembad liggen. Gelukkig zijn er tal van mooie steden die niet ver weg zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld Barcelona en München die een bezoek meer dan waard zijn. Leuke bezienswaardigheden, lekker dichtbij en keuzemogelijkheden genoeg als het op logement aankomt!

Hotels in München

München is een stad die vaak gedaan wordt als tussenstop wanneer ze naar de Alpen reizen. Geen probleem mee, maar de stad is zoveel meer waard dan gewoon een tussenstop. Geniet van de Biertuinen, de Englischen Garten en de Marienplatz. Bezienswaardigheden die je echt gezien moet hebben. Ook aan logement heb je in München geen gebrek. Enkele leuke hotels in München zijn Arthotel Munich en Cocoon Hauptbahnhof.

Hotel in Barcelona

Barcelona is een wereldstad waar je gewoon geweest moet zijn in je leven. De Sagrada Familia, La Rambla, heerlijke tapas eten en de architectuur van Gaudi bekijken, het zijn maar een paar dingen uit de rijke bezienswaardigheden en leuke dingen in Barcelona. Kunst en cultuur gaat er gepaard met architectuur en het culinaire, kortom voor ieder wat wils dus! En dat is ook zo wat betreft de hotels in Barcelona. Je kan kiezen voor een duurder hotel dichtbij het centrum zoals Hostal Barcelona Travel. Of wat denk je van een hotel dat wat meer voorzien is van luxe en iets verder van het centrum is, Hotel SB Diagonal Zero Barcelona.

Fietssteden

Wanneer je op zoek gaat naar een fijne bestemming voor een citytrip, speelt het geld meestal ook wel een (kleine) rol. Je wil zo veel mogelijk doen en zien voor zo weinig mogelijk geld. Daarom zijn deze steden ook ideaal, je kan alles gewoon met de fiets gaan bezichtigen. Zeker wanneer je in de zomerperiode gaat en je dus kans hebt op goed weer, is het zalig om te doen! Hoogstwaarschijnlijk ben je dan ‘s avonds ook wel erg moe en dan kan je heerlijk genieten in een van de bovenstaande hotels!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here