Afvallen, voor het grootste deel van onze landgenoten is dat hetgeen waar we wel eens mee te maken hebben gehad. Is het niet zelf dan is het wel in onze omgeving. Er is altijd wel iemand bezig met afvallen en de strijd tegen de eeuwige kilo’s. Makkelijk is het zeker niet en wat is nu de goede manier om het aan te pakken? 

Maaltijdvervangers, het ideale product

Er zijn verschillende soort maaltijd vervangers waar je uit kunt kiezen. Wij vertellen jou alles over maaltijdvervangers wat we weten. Maaltijdvervangers zijn er in de vorm van een reep, shakes, soepen en poeders. Waar je heel goed op moet letten wanneer je gaat beginnen met maaltijdvervangers is dat je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt die jij nodig hebt. Het vervangt immers je maaltijd dus je moet nu alles uit die reep, die shake, die soep of die poeders halen.

Calorieën tellen

Je kunt ook afvallen door calorieën te tellen. De gemiddelde man heeft zo rond de 2500 calorieën per dag nodig en de vrouw rond de 2000. Wanneer je op deze manier af wil gaan vallen ben je dus eigenlijk de hele dag bezig met tellen. Op de meeste verpakkingen staat wel hoeveel calorieën erin zitten en anders is het online van de meeste producten wel te vinden. Zie hier meer over het gemiddelde aantal calorieën dat je per dag nodig hebt.

Koolhydraatarm eten

Wat de laatste jaren ontzettend in opkomst is dat is het koolhydraatarm eten. In het begin is het misschien even wennen maar zodra jij weet waar de meeste koolhydraten inzitten en dat je deze dus het beste kunt laten staan dan lukt het allemaal wel. Het is dan ook geen dieet maar een manier van leven en wanneer jij daar eenmaal aan bent gewend dan wil je niet anders meer. Ook met een koolhydraatarm of een koolhydraatbeperkt dieet kan jij nog genoeg lekkere dingen eten. Dit is vaak iets waar men tegenaan loopt wanneer men aan het lijnen is. Voor geen enkel dieet geldt dat je honger moet lijden of dat je vies moet eten. Eten kan je zo lekker maken als dat je zelf wilt. Dat is helemaal aan jou.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here